Despre noi

- LASCAR SERVICE COMPANY, dealer autorizat de catre producatorii SC Automobile Dacia SA Romania, cu sediul in str. Daranesti, nr. 36, Petrosani, Hunedoara, acopera intreaga gama de activitati specifice: comercializarea gamei complete de vehicule noi DACIA la preturi de la producator, service in garantie post- garantie si revizii tehnice, atelier tinichigerie – vopsitorie pentru orice tip de autovehicul, inspectii tehnice periodice (ITP) pentru orice tip de autovehicul, comercializarea gamei complete de piese de schimb de origine DACIA, servicii asistenta rutiera, inchirieri auto.

- Conform standardelor impuse de constructor, calitatea lucrarilor este asigurata cu ajutorul dispozitivelor specializate, aparate de masura si verificatoare controlate metrologic, aprobate si acceptate de organele abilitate- RAR si Ministerul Transporturilor- in conformitate cu autorizarea RNTR4.

- LASCAR SERVICE COMPANY pune in slujba dvs intreaga experienta acumulata in decursul anilor de functionare, Investitia in latura umana nu a fost neglijata si face parte din programul de abordare al afacerii, avand ca scop promovarea valorilor de echipa, selectia pe baza de competenta si experienta, criterii ce au functionat la formarea tuturor departamentelor pana la top management. Obiectivele noastre raman aceleasi – cresterea gradului de satisfacere a nevoilor clientilor.