Dacia Asistenta

Te scoate din impas, oriunde te-ai afla

Dacia Asistenta este un serviciu accesibil la numarul de telefon 0248 500 500, 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an, pentru automobilele aflate in pana imobilizanta pe teritoriul Romaniei.

Inaugurat in Bucuresti la 28 octombrie 2002, serviciul Dacia Asistenta este acum o prezenta deja obisnuita pe intreg teritoriul Romaniei.

Obiectivul serviciului este depanarea pe loc (punerea in stare de functionare) a autoturismelor si vehiculelor utilitare de pana la 3,5 tone, ramase in pana imobilizanta.

Cand depanarea pe loc nu este posibila, automobilele de orice marca de pana la 2 tone pot beneficia de tractare pana la cel mai apropiat service agreat Dacia, sau pana la adresa preferata de client.

Avand in prezent 60 de parteneri autorizati distribuiti in Romania, un echipaj de depanare sau tractare poate ajunge in medie in aproximativ 50 minute la automobilele aflate in pana. Acest timp poate fi diferit in functie de distanta si conditiile de trafic.

Serviciile Dacia Asistenta se obtin gratuit daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia vehiculului Dacia.

Pentru a beneficia de acest serviciu sau pentru a afla mai multe informatii suna la orice ora la 0248 500 500.