Asigurari

Siguranta unui drum bun

Prin parteneriatele cu societatile de asigurari Allianz-Tiriac, Groupama si Omniasig, iti permitem sa-ti repari automobilul accidentat in reteaua autorizata Dacia, fara nici un efort financiar. Astfel, te poti bucura de confortul pe care ti-l ofera siguranta, oriunde pe teritoriul tarii.

RCA

In Romania, este obligatorie asigurarea de Raspundere Civila Auto pentru toti detinatorii de autovehicule rutiere.

Asigurarea RCA acopera prejudiciile produse altor automobile, bunuri si persoane prin accidente rutiere produse din vina asiguratului.

Nivelul primelor de asigurare este publicat pe site-urile asiguratorilor RCA.

Ai dreptul sa soliciti asiguratorilor decontarea reparatiilor efectuate intr-un service din reteaua autorizata Dacia.

In cazul automobilelor accidentate ce nu se mai pot deplasa prin mijloace proprii, societatile de asigurari deconteaza si cheltuielile de transport ale acestora de la locul accidentului la service-ul Dacia unde se va efectua reparatia.

Pentru astfel de situatii apeleaza serviciul Dacia asistenta: telefon 0248 500 500 – 24/24 ore, 7 zile din saptamana.

Casco

CE ESTE DACIA CASCO?

Este un produs COBRAND de asigurare facultativa CASCO oferit in colaborare cu partenerii Allianz-Tiriac, Groupama Asigurari si Omniasig VIG.
DACIA Casco este un produs destinat exclusiv clientilor Dacia ce detin un vehicul Dacia de pana la 4 ani vechime.

PRODUSE DACIA CASCO

Sunt disponibile 2 variante: Dacia CASCO GOLD si Dacia CASCO SILVER. Riscurile acoperite sunt identice pentru cele doua variante, diferenta intre cele doua fiind de fransiza.

PRODUS FRANSIZA RISCURI ACOPERITE
DACIA CASCO GOLD 0 € * Complet
DACIA CASCO SILVER 100 € * Complet

CAT COSTA?

Polita CASCO implica un calcul personalizat pentru fiecare client, fiind luate in considerare informatii precum varsta, localitate domiciliu, etc. Pentru a obtine o oferta pentru Dacia CASCO sau pentru a cumpara, va rugam sa va adresati unui agent Dacia (vezi lista).

Exemplu de calcul al unei polite CASCO valabila pentru un client din Bucuresti, cu varsta de 40 de ani, pentru o Dacia Logan Laureate 1.4 MPI 75 CP, suma asigurata de 8.000 €:

Comparatie oferta Dacia CASCO vs oferte competitori alti asiguratori

Model Dacia Casco Gold Asigurator 1 Asigurator 2 Asigurator 3
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
302 € 510 € 637 € 455 €

* pret mediu practicat de asiguratorii parteneri: Allianz-Tiriac, Groupama Asigurari si Omniasig VIG. Prezenta oferta nu are valoare contractuala si nu angajeaza in nici un fel SC Automobile Dacia SA. Metoda de stabilire a pretului politei Dacia CASCO implica un calcul personalizat pentru fiecare client, fiind luati in considerare factori precum varsta, localitate domiciliu, etc. Pentru a obtine o oferta personalizata pentru Dacia CASCO sau pentru a cumpara polita va rugam sa va adresati unui agent Dacia.

CE AVANTAJE AM?

- Call center dedicat 24h din 24h

- Produs simplu de utilizat datorita conceptului de punct unic de contact (in caz de dauna trebuie doar sa sun la call center-ul Dacia si sunt automat programat pentru constatarea daunei si reparatie)

- Tractare gratuita in cazul in care vehiculul este imobilizat;*

- Oferta competitiva (fata de ofertele obisnuite ale asiguratorilor parteneri, pentru marca DACIA);

- Garantarea reparatiilor in reteaua autorizata DACIA;

- Prioritate la reparatiile in reteaua autorizata DACIA;

* pana la cel mai apropiat punct service din reteaua autorizata DACIA

Beneficii

Confort

- Te scutim de drumurile suplimentare. Decontarea lucrarilor acoperite de asigurarea tip RCA sau CASCO de la Allianz-Tiriac, Groupama si Omniasig se efectuaza direct intre service-ul Dacia si societatile de asigurari partenere. Tu nu trebuie decat sa te prezinti cu masina in service.

- Ai acces la serviciul Dacia asistenta: telefon 0248 500 500 24/24 ore, 7 zile din saptamana.

- Poti incheia asigurarea RCA si CASCO Allianz-Tiriac, Groupama si Omniasig inca din momentul cumpararii noii masini Dacia

Siguranta

- Calitatea si garantia lucrarilor de reparatii efectuate cu profesionalism in oricare unitate service a retelei autorizate Dacia, utilizandu-se numai piese de schimb de origine garantate.

- Dorind sa-ti oferim servicii complete si de calitate, avem in pregatire contracte de parteneriat si cu alte societati de asigurari importante din Romania.